Müdürün Mesajı

Anasayfa   Okulumuz   Müdürün Mesajı

&

Değerli Veliler,

Bahçeşehir Koleji Gaziantep Kampüsü olarak yenilikçi eğitimin öncülüğünü yapan kurumsal kimliğimiz, fiziksel ve teknik donanımımızın yanında eğitime gönül vermiş nitelikli kadromuzla öğrencilerimizi; aydınlık, başarılı, ilkeli bireyler olarak yetiştiriyor, 21. yüzyıl yaşam ve kariyer becerileri ile donatarak geleceğin liderleri, bilim insanları ve global ekonomi içinde rekabet edebilen başarılı bireyler olmaları için geleceğin eğitim olanaklarını sunuyoruz.

21. yüzyıl becerileri başlığı altında toplanan kazanımlara erken yaştan itibaren sağlanan eğitimle ulaşmak mümkün. Eğitimin amacı da bu becerilere sahip bireyler yetiştirmek olmalı. İşte bunun için Bahçeşehir Koleji dünya okulu vizyonu ile şekillendirdiği eğitimini temel sistemler üzerinde kurguluyor: STEM+A, Kişiye ,Özgü Öğretim Modeli (KÖM), Mindful, Dijital Eğitim, Üstün Potansiyelliler Eğitimi…

Sevgili Öğrenciler,

Sizler bu ülkenin geleceğini temellendiren bireyler olarak dünya standartlarında aldığınız eğitim kalitesiyle ülke yönetiminde söz sahibi olmaya adaysınız. Ulusal ve uluslararası çalışmalarınızla ülkemizi gururla ve başarıyla temsil edeceğinize olan inancımız tamdır. Yaşamınızın her anına başarı, azim ve kaliteyi taşıyarak, bunları kendinize ilke edinmenizi temenni ederim.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün hedef gösterdiği çağdaş uygarlık seviyesinin üstüne çıkmak, fen ve bilimin aydınlığına yürümek en büyük hedefimiz olmalı.

Bahçeşehir Kolejinde eğitim, anaokulundan üniversiteye yaşam boyu süren bir yolculuktur. Bu yolculukta daima sizlerin yanınızdayız.

E. Şeyma TANRIÖVER

OKUL MÜDÜRÜ